Maak een account en krijg toegang tot meer informatie

Hopelijk heb je na het bekijken van de website een beeld gekregen van de mogelijkheden die een slimme stad biedt. Wellicht heb je zelf ook interessante oplossingen die je bij een groter publiek onder de aandacht wilt brengen. Of ben je een gemeente die op een veilige en betrouwbare manier gebruik wil maken van data en nieuwe technologie.

 

In de WeCity catalogus vind je nog veel meer informatie over producten, databronnen, sensoren en oplossingen voor de slimme stad. Met een account krijg je toegang tot de WeCity Catalogus. Een account is gratis en makkelijk aan te maken. Klik op de knop registreren/inloggen en maak een account. Na verificatie van jouw mailadres en mobiele nummer kun je direct inloggen.

 

Wil je als organisatie informatie ontvangen over oplossingen of vrijblijvend een offerte aanvragen? Dan kun je ook jouw organisatie of bedrijf registreren. Dat kan nadat je eerst een persoonlijk account hebt aangemaakt. Als jouw organisatie account is goedgekeurd, zie je nog meer informatie over de oplossingen, zoals uitgebreide documentatie. En je krijgt een mogelijkheid om eenvoudig een offerte aan te vragen. Aarzel niet en maak dus snel een account aan.

 

Wil je als bedrijf jouw producten in de WeCity Catalogus opnemen? Dan hebben we een handige brochure gemaakt waarin de verschillende stappen uitgelegd worden. En vertellen we je ook welke criteria, afspraken en standaarden wij belangrijk vinden. Hieronder kun je die brochure downloaden.