Onze kernwaarden

Bij alle activiteiten die wij als WeCity uitvoeren, zijn de volgende kernwaarden leidend:

 

 • Open en transparant 
  Wij laten zien wat we doen en communiceren daar open over. We publiceren de voorwaarden en criteria waaraan aanbieders én vragers moeten voldoen en zijn een neutrale partij. In al onze handelingen streven we naar het gebruik van open source software en de toepassing van open standaarden. We bieden partners en klanten inzicht in prestaties, contracten en prijsafspraken. 


 • Verantwoordelijkheid nemen 
  Wij geloven dat slimme steden pas echt succesvol zijn als iedereen zijn verantwoordelijkheid neemt in het verbeteren van de leefbaarheid en duurzaamheid van de stad. Het resultaat staat bij ons centraal en als wij een overeenkomst aangaan, nemen we de verantwoordelijkheid voor een succesvolle uitvoering en oplevering. Als we een fout maken, zullen we dat toegeven en een oplossing zoeken.


 • Samenwerken 
  Het is een gegeven dat de meeste kennis buiten je eigen organisatie zit. Wij zullen daarom altijd de samenwerking opzoeken met andere partijen en deskundigen om zo tot de slimste oplossingen te komen voor de stedelijke vraagstukken. Als een andere partij iets beter kan dan wij, beschouwen we dat al kans tot samenwerking én niet als bedreiging.


 • Doe! 
  Rome is niet in 1 dag gebouwd. Volharding en uithoudingsvermogen zijn de motor voor verandering. Wij houden niet van opgeven, maar wel van aanpakken en doorpakken. Die instelling zorgt er voor dat we elke dag een stap dichter bij ons doel komen.  

Wil je ook partner van WeCity worden?

Partner worden van WeCity

Partner worden?

Lees verder