Teamwork makes the dream work

Steden over de hele wereld staan voor grote opgaven. De ontwikkeling en het beheer van steden moet duurzamer, energiezuiniger en inclusiever. Om een gezonde leefomgeving te bieden, zijn oplossingen nodig op het gebied van mobiliteit, woningbouw en klimaatadaptatie.

 

Bij WeCity willen we graag een bijdrage leveren aan het oplossen van deze vraagstukken. Door samenwerking te zoeken met andere partijen, door de implementatie van slimme oplossingen te versnellen en op een veilige en verantwoorde manier gebruik te maken van technologie en data.

 

Wil je ook bijdragen aan een leefbare, duurzame en slimme stad? En werken in een team waarin jouw vaardigheden, mening en bijdrage gewaardeerd worden? En geniet je ook van het realiseren van concrete oplossingen? Neem dan met ons contact op. We zijn altijd op zoek naar talent.

 

We staan ook open voor studie-/stage opdrachten. Ben je bezig met een onderwerp dat gaat over slimme steden, neem dan gerust contact op. Dat kan gaan over nieuwe samenwerkingsvormen, toepassing/analyse van data, inzet van sensoren, beoordelingscriteria voor oplossingen of service management in de slimme stad.

Full stack & Backend Developer

Full stack and Backend developer

Looking for a Full stack and Backend developer

Create more livable, sustainable and inclusive cities. Join us to build the platform for smart cities.

Read more

Gezocht: twee stagiaires