WeCity Catalogus

Er zijn veel oplossingen beschikbaar voor de opgaven waar steden voor staan. Interessante databronnen, slimme sensoren en geïntegreerde oplossingen voor de openbare ruimte. Over mobiliteit, energie, water, klimaat of gezondheid. Maar hoe weet je of een oplossing voldoet? Of aansluit op andere oplossingen? En wie garandeert dat je de zeggenschap houdt over de data? En hoe weet je bij wie je moet zijn voor vragen en issues? De WeCity Catalogus brengt goede oplossingen bij elkaar.  

 

Voordelen van de WeCity catalogus 

 

De WeCity Catalogus biedt uitgebreide informatie over smart city oplossingen. Maar dat niet alleen. Elke oplossing is vooraf getoetst op een aantal criteria die voor overheden belangrijk zijn. Zo weet je vooraf bij elke oplossing waar je aan toe bent.  

 

Je kan op eigen snelheid je slimme stad ontwikkelen en uitbreiden. Wanneer je dit doet met oplossingen uit de WeCity catalogus, heb je altijd de garantie dat de verschillende oplossingen met elkaar te integreren zijn en op elkaar aansluiten.   

 

Onafhankelijke catalogus 

 

WeCity  is een onafhankelijke partij  waarbij alle leveranciers, die voldoen aan de criteria, welkom zijn. Dit betekent dat er geen lock-in van één partij is. In de catalogus zie je bij het aanbod precies welke leverancier welke producten of diensten levert. Als WeCity willen we juist de samenwerking bevorderen en dit begint met transparantie. 

 

WeCity fungeert als aanspreekpunt voor elke oplossing in de catalogus. Als klant heeft u daarmee slechts één aanspreekpunt waar u alle vragen kunt stellen. Dit zorgt voor korte lijnen en duidelijke afstemming. Hiermee waarborgen we de afspraken tussen verschillende partners en controleren of oplossingen nog voldoen aan de gestelde criteria. WeCity heeft geen belangen in een specifieke oplossing. Het proces om een oplossing in de catalogus op te nemen is transparant en voor iedereen toegankelijk.  

 

Oplossingen met zekerheid 

 

De oplossingen die je vindt in de WeCity Catalogus worden vooraf getoetst aan een groot aantal criteria. Zoals de toepassing van open standaarden, de beschikbaarheid van een SLA, het voldoen aan de GDPR/AVG en nog veel meer. Deze criteria zijn afgeleid uit een veelheid aan (internationale) initiatieven, zoals OASC, Tada, FIWARE en Open Urban Platforms. 

 

Meld je aan 

 

Wees welkom om je aan te melden en zelf rond te kijken in de catalogus. Registreer je kosteloos als gebruiker om inzicht te krijgen in alle producten en diensten. Heb je een concrete vraag, ben je op zoek naar een nieuwe innovatie of wil je juist verder bouwen aan een slimme stad? WeCity helpt jou met het samenstellen van de beste oplossingen die de grootste bijdrage aan de doelstellingen realiseert. Dit doen we door te kijken vanuit de opgave die er ligt, niet vanuit de techniek. Techniek is voor ons slechts het middel om de leefbare stad te realiseren niet een doel op zich.  

 

De komende tijd wordt de catalogus steeds verder aangevuld en uitgebreid Heb jij een goede oplossing die niet mag ontbreken in de WeCity catalogus? Neem dan contact met ons op!