Ben jij op zoek naar een betekenisvolle functie waar je direct bijdraagt ​​aan de ontwikkeling van slimme steden? Bij WeCity zijn we op zoek naar een Full Stack Developer.


Steden spelen een sleutelrol bij alle uitdagingen waar we voor staan, zoals klimaatverandering, slimme mobiliteit, energietransitie en biodiversiteit. Technologie en data helpen bij oplossingen voor duurzame, leefbare en veilige steden. Voor bewoners, bedrijven en bezoekers.


Het succes van deze oplossingen hangt van veel factoren af, waaronder een open samenwerking met alle partijen. Er zijn al veel oplossingen beschikbaar voor de slimme stad. En bij WeCity zoeken we de verbinding tussen deze oplossingen. Zo kunnen we sensoren gebruiken om de luchtkwaliteit te meten, verkeersbewegingen in kaart te brengen en te combineren in een digital twin. Of we brengen de openbare ruimte in kaart om deze geschikter te maken voor mindervaliden. Bij alles wat we doen zoeken we de samenwerking met bedrijven, overheden en onderzoeksinstituten, waarbij maatschappelijke meerwaarde ons doel is.


Jouw bijdrage aan het creëren van slimme steden?

 

WeCity bouwt een betrouwbaar, open ecosysteem voor data, sensoren en oplossingen dat voor iedere leverancier toegankelijk is. En dat ontzorgt gebruikers door inzicht te geven in alle aspecten die horen bij de implementatie, het gebruik en het beheer van die oplossingen. WeCity maakt steden slimmer door technische, ethische en organisatorische belemmeringen weg te nemen.


Daar kun jij aan bijdragen! Als Fullstack Developer bouw je mee aan het WeCity Platform waarin we een geïntegreerd serviceportaal bouwen voor smart city- en IoT-oplossingen, een datamarkt voor waardevolle databronnen en een selfservicecatalogus die gebruikers ontzorgt van oriëntatie tot selectie. Jouw bijdrage hieraan is cruciaal.


Vereisten

 

Samen met kijken we naar jouw capaciteiten en hoe we taken en verantwoordelijkheden binnen het team verdelen. De ontwikkelaars bij WeCity zijn verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van de verschillende softwarecomponenten die WeCity voor haar platform gebruikt. Dat houdt in dat je:
 

  • ... zal minimaal twee jaar ervaring als Software Engineer of Developer/Engineer met zich meebrengen en een drive hebben om te leren en je vaardigheden te verbeteren;
  • ... kennis hebben van PHP, Databases en API-ontwerp/-implementatie;
    zijn bekend met een gangbaar front-end framework zoals React, Vue of Angular;
  • .. complexe problemen kunnen analyseren en oplossen en uw oplossing helder (in woord en op papier) kunnen presenteren;
  • ... het initiatief nemen om oplossingen voor te stellen die het WeCity-platform verbeteren, bijvoorbeeld op het gebied van veiligheid, performance, privacy, gebruiksgemak en de gebruikte technologieën en tools;
  • ... zorgdragen voor de implementatie van nieuwe releases, inclusief ondersteuning voor test- en beveiligingsprocedures en aanlevering/goedkeuring van documentatie.

 

Je bent resultaatgericht, samenwerkingsgericht, analytisch, stressbestendig en kwaliteitsgericht. Je mag in de EU werken (we sponsoren geen Visa, bijvoorbeeld een werkvergunning). Je spreekt en schrijft vloeiend Engels en bent bereid Nederlands te leren.


Wat we aanbieden

 

Je krijgt een marktconform salaris, reiskostenvergoeding, een goede pensioenregeling, 37 vrije dagen* per jaar en een laptop/telefoon. We organiseren regelmatig evenementen op kantoor om de teamgeest te versterken.


We tonen erkenning en waardering voor jou als persoon en voor je werk. Binnen ons team zijn we eerlijk, oprecht en staan ​​we open voor feedback.


Wij bieden een hybride werkomgeving waarbij werken tussen 32 en 40 uur per week bespreekbaar is.


*op basis van 40-urige werkweek (24 reguliere vakantiedagen en 13 extra betaalde verlofdagen)


Over WeCity
 

WeCity is een ambitieus, jong en onafhankelijk bedrijf, gesteund door twee grote aandeelhouders. Met een klein en betrokken team zijn we gericht op het bouwen en onderhouden van IT-oplossingen die steden ondersteunen bij hun uitdagingen, zoals klimaatverandering, slimme mobiliteit, energietransitie en biodiversiteit.


Ons kantoor in Zeist (nabij Utrecht) is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. We hebben onze eigen bar en tuin voor de vrijdagmiddagborrel of zomerbarbecue.


Meer informatie?

 

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie over deze vacature? Wij geven je graag meer details. Je kunt contact met ons opnemen per e-mail op vacature@wecity.nl of door te bellen naar (+31) 085 060 63 95.