Het groeiend aantal slimme objecten in de openbare ruimte leidt tot frequentere storingen en uitval. En een snelle toename van meldingen van burgers. Denk aan afvalcontainers die niet goed werken, verlichting die kapot is of openbare laadpalen die niet werken.

 

Uit onderzoek van de Nederlandse Vereniging van Rekenkamers & Auditcommissies blijkt dat het aantal meldingen in de openbare ruimte de afgelopen jaren is toegenomen met meer dan 20% in sommige gemeenten. Terugkerende storingen, in korte tijd, maken een groot deel uit van het totaal aantal storingen. Uit een analyse bij verschillende gemeenten blijkt dat deze terugkerende meldingen al snel 12% van het totaal aantal meldingen uitmaken.

 

Er zijn financiƫle en maatschappelijke kosten voor gemeenten om deze meldingen te verwerken, op te volgen en te herstellen. Terwijl een groot deel van deze terugkerende problemen voorkomen kan worden!

 

839b5241442f80ca25aa1922d171eacd.png

 

 

Wat biedt de storingsmonitor openbare ruimte?
 

  • Aan de hand van verschillende bronnen brengen we de meest voorkomende storingen in kaart
  • Wij geven u inzicht in het besparingspotentieel van herhaalde storingen
  • Wij bieden u concrete oplossingen waarmee u deze herhalingsstoringen kunt voorkomen.


    De storingsmonitor bespaart geld en verlaagt de CO2-uitstoot
    De storingsmonitor openbare ruimte zorgt er niet alleen voor dat u kosten bespaart op beheer en onderhoud, maar vermindert ook de CO2-uitstoot door onnodige extra ritten met bestelauto's. Het geeft een integraal beeld van alle assets in de openbare ruimte.

 

Meer weten over de Storingsmonitor Openbare Ruimte?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op.